www.almacar-Romania.comAviz juridic

Informa?ii generale pentru a se conforma legii 34/2002

Titular: ALMACAR CARRETILLAS S.L.
C.I.F.: B-12462099
Adresa: Pol. Ind. Mijares. c/ de la Industria 8. 12550 Almassora
Contact: info@almacar.net
Telefoane: 0034- 964 560 023 / 0034 964 563 811
Registru de date: R.M. Castellón, Tomo 895, libro 460, Sección 8ª, Folio 163, hoja CS 12744 (21-11-1997)

www.almacar.net nu īti poate asuma nici o responsabilitate pentru utilizarea incorecta, necorespunzatoare sau ilegala a informatiilor care apar pe paginile de internet ale www.almacar.net.

Īn limitele stabilite de lege, www.almacar.net īti asuma nici o responsabilitate pentru lipsa de veridicitate, integritatea, actualizarea ti acuratetea datelor sau a informatiilor continute īn paginile sale de internet.                                       Continutul ti informatiile din paginile de Internet ale www.almacar.net sunt obtinute de la parteneri ti alte surse de ttiri. Cu toate acestea, continutul ti informatiile nu se leaga www.almacar.net nu opinii, sfaturi sau consultanta juridica de orice fel, deoarece este doar un serviciu oferit cu caracter informativ cu privire.

Paginile de internet www.almacar.net pot contine link-uri (link-uri) catre alte terte parti www.almacar.net nu le poate controla. Prin urmare, se poate www.almacar.net īti asuma responsabilitatea pentru continutul pe care pot sa apara pe aceste pagini.                                       Toate textele sunt proprietatea autorilor lor si sunt protejate de legea copyright. Orice transmitere, distributie, reproducerea, stocarea sau comunicarea publica integral sau partial, trebuie sa aveti consimtamāntul expres al www.almacar.net. Toate marcile comerciale ti ma matini sunt proprietatea detinatorilor respectivi.

De asemenea, pentru a avea acces la unele dintre serviciile oferite prin intermediul www.almacar.net site-ul ar trebui sa furnizeze unele date cu caracter personal. Īn conformitate cu prevederile Legii Organice 15/1999, din 13 decembrie, protectia datelor cu caracter personal, va informam ca prin completarea acestui formular, datele personale sunt īncorporate ti vor fi tratate īn Manevrarea fitierelor ALMACAR SL, pentru a oferi ti de a oferi serviciile noastre ti pentru a informa īmbunatatiri site-ul web. De asemenea, ne-am informat cu privire la posibilitatea de drepturi care īti exercita acces, rectificare, anulare ti opozitia datelor cu caracter personal, īn info@almacar.net.